Kolacja Świąteczna dla firm
Kolacja Świąteczna- Menu I
w Piano Hotel **** Restauracja i Pub
PRZYSTAWKA
Śledzik na sałatce z cebulki i jabłka Granny Smith
ZUPA
Zupa grzybowa z makaronem własnego wyrobu
DANIE GŁÓWNE
Polędwica z dorsza w sosie kurkowo-tymiankowym podana z puree ziemniaczanym i domowymi buraczkami
DESER
Klasyczny Apple Crumble z gałką lodów waniliowych
Kompot z suszu
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kolacja Świąteczna- Menu II serwowana na półmiskach
w Piano Hotel **** Restauracja i Pub
PRZYSTAWKA
Krewetki na musie z awokado i granatem
ZUPA
Barszcz z uszkami
DANIE GŁÓWNE
Łosoś w sezamie w sosie pomarańczowym
Polędwica z dorsza na porach duszonych w winie
Dzwonko z karpia saute
Pierogi z kapustą i grzybami
Ruskie pierogi okraszane cebulką
Kasza pęczak z grzybami
Ziemniaczki opiekane
Śledzik z cebulką i jabłkiem Granny Smith
Mix sałat, surówka z marchewki, buraczki domowej roboty
Pieczywo własnego wypieku, masełko
Kompot z suszu
DESER
Szarlotka
Piernik z powidłami śliwkowymi
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kolacja Świąteczna- Menu III serwowana na półmiskach
w Piano Hotel **** Restauracja i Pub
PRZYSTAWKA
Róża z wędzonego łososia na grzance z jajkiem przepiórczym i kawiorem
ZUPA
Krem z grzybów leśnym z kleksem kwaśnej śmietany
DANIE GŁÓWNE
Łosoś w sezamie w sosie pomarańczowo-imbirowym
Sandacz na duszonych rydzach
Udko z kaczki konfitowane w sosie demi-glace
Schab sous-vide w sosie borowikowym
Pierogi z kapustą i grzybami
Ruskie pierogi okraszane cebulką
Kluski śląskie
Ziemniaczki opiekane
Śledzik z cebulką i jabłkiem Granny Smith
Mix sałat, surówka z marchewki, buraczki domowej roboty
Pieczywo własnego wypieku, masełko
Kompot z suszu
DESER
Ciasto marchewkowo-orzechowe
Piernik w czekoladzie z powidłami śliwkowymi
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kolacja Świąteczna- Menu IV serwowana na półmiskach
w Piano Hotel **** Restauracja i Pub
PRZYSTAWKA
Tatar z łososia z chili i kaparami
Sezonowany antrykot sous-vide z dipem Dijon
ZUPA
Krem z grzybów leśnym z kleksem kwaśnej śmietany
Barszcz z uszkami
DANIE GŁÓWNE
Łosoś w sezamie w sosie pomarańczowo-imbirowym
Sandacz na duszonych rydzach
Policzek wołowy w sosie demi-glace
Udko z kaczki konfitowane
Pierogi z kapustą i grzybami
Ruskie pierogi okraszane cebulką
Kluski śląskie
Puree truflowo-ziemniaczane
Kasza pęczak z borowikami
Warzywa gotowane
Buraczki domowe, surówka z marchewki
Pieczywo własnego wypieku, masełko
Kompot z suszu
DESER
Sernik z białą czekoladą
Piernik w czekoladzie z powidłami śliwkowymi